Seramik Atölyesi

Burak Kayhan

EĞİTİM
⦁ 2003 /2005 BALIKESİR MUHARREM HASBİ LİSESİ
⦁ 2008/2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI ESKİ ÇİNİ ONARIMLARI
ÖZGEÇMİŞ
14.04.1988 TARİHİNDE BALIKESİR’DE DOĞDU. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİNİ BALIKESİR’DE TAMAMLADI.
2008’DE DOKUZ EYLÜLÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI ÇİNİ ONARIMLARI ANASANAT DALINI KAZANDI.
İLK STAJINI EKŞİOĞLU ÇİNİ ATÖLYESİNDE KÜTAHYA’DA YAPTI.2011’DE İSTANBUL RESTORASYON VE KONSERVASYON MEKEZ VE BÖLGE LABORATUVARI MÜDÜRLÜĞÜNDE STAJ YAPTI.
2012’DE MEHMET TÜZÜM KIZILCAN İLE ÇALIŞTI. MEHMET TÜZÜM KIZILCAN İLE KUŞADASI DOUBLE TREE BY HİLTON OTELİNE YAPILAN DUVAR PANOSU ÇALIŞMASINDA YER ALDI.
2013’DE TİBET SERAMİK’TE ÇALIŞTI.
2014’DE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI ESKİ ÇİNİ ONARIMLARI ANASANAT DALINDAN MEZUN OLDU.
2014 ‘DE EFE DAĞITIM KIRTASİYE LTD.STİ. FİRMASININ SERAMİK BÖLÜMÜNDE SORUMLU OLARAK ÇALIŞTI.
2015‘DE STEP MİMARLIK İNŞ. DEK. HİZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİRMASI’NDA BOYA VE SIRLAMA BÖLÜMÜN’DE ÇALIŞTI.
2017’DE BROART SERAMİK VE SANAT ATÖLYESİ’NDE ÇALIŞTI. BROART İLE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YAPILMIŞ OLAN ^MOZAİK PANO^ ÇALIŞMASINDA YER ALDI.
2018’DE TURGUT PURA RESİM HEYKEL VAKFI’NDA SERAMİK ATÖLYESİ’Nİ AÇTI. TURGUT PURA RESİM VE HEYKEL VAKFI’NDA SERAMİK EĞİTİMİ VERMEKTEDİR.

Seramik Kursu Müfredatı
Seramiğin Tanımı
Form ve Desen
Seramiğin Şekillendirilmesi
Çimdikleme Yöntemi
Sucuk Yöntemi
Plaka Yöntemi
Sıvama Yöntemi
Baskı Yöntemi
Sıratlı Dekor Tekniği
Sırüstü Dekor Tekniği
Seramik Duvar Panoları
Seramik Bahçe Heykelcikleri ve Objeleri
Artistik Kesimli Panolar
Mozaik Tekniği
Sırlama ve Fırınlama Teknikleri
Alçı Modelleme, Kalıp ve Döküm Tekniği
Çocuk ve Yetişkinlere özel Workshop Eğitimleri verilmektedir.

Atölyemizden görüntüler

Burak Kayhan Seramik Galerisi